Pieczarki faszerowane szpinakiem
Dzisiaj bardzo ekspresowy post, na przepyszne faszerowane pieczarki.
Składniki:
pieczarki
szpinak
czosnek
parmezan
oliwa z liwek
serek śmietankowy
jogurt naturalny
feta
pieprz
Z pieczarek wyrywam "nóżki". Kapelusze lekko skrapiam oliwą i solę. Czosnek podsmażam na oliwie, dodaję szpinak, przyprawiam, a jak już odparuje woda, dodaję sery i jogurt. Nadziewam pieczarki i posypuję je parmezanem. Zapiekam ok. 20-30 minut.
Składniki:
pieczarki
szpinak
czosnek
parmezan
oliwa z liwek
serek śmietankowy
jogurt naturalny
feta
pieprz
Z pieczarek wyrywam "nóżki". Kapelusze lekko skrapiam oliwą i solę. Czosnek podsmażam na oliwie, dodaję szpinak, przyprawiam, a jak już odparuje woda, dodaję sery i jogurt. Nadziewam pieczarki i posypuję je parmezanem. Zapiekam ok. 20-30 minut.
Komentarze
Prześlij komentarz